Saturday, January 26, 2008

Chicagotimes

Premieren på Chicago er overstått, og det gikk veldig bra.Tror både teatret og ensemblet føler seg godt fornøyd med resultatet,og pressen har vært storartet og publikum strømmer til.Selv under den internasjonale filmfestivalen med 50 000solgte billetter var det omtrent fullt i teatret hver kveld,og teatret regner med å slå sin egen billettrekord fra CABARET i fjor.

Ikke opplagt men fortjent synes jeg vi må si, det har vært jobbet så hardt og displinert og så trofast med stoffet fra alle de medvirkendes side,ikke minst danserne som her medvirker også i flere roller.Dansernes ambisjonsnivå har vært personlig høyt også,fordi denne musicalen ligger en musicaldansers hjerte nær.Jeg skrev i en tidligere blogg om audition,og selv om man både lener seg mot erfaring,og man forsøker å være veldig skjerpet når man skal sette sammen et ensemble, vet man aldri riktig hvordan det fungerer,før vi er igang med arbeidet. Jeg kan bare si at denne gangen har det vært fullstendig klaff,og ikke bare er det et homogent ensemble vi fant,men et ensemble hvor respekt for hverandre og vennskap oppsto fra første dag,og som vil bidra til at de fleste tror jeg vil se tilbake på denne tiden med glede.

La meg også takke teatret v teatersjefen Nils johnson fordi han har turt å satse så stort på musikkteater, og latt det kreative teamet bak Cabaret i fjor og Chicago i år, fått et så stort spillerom ,og at verkstedene har strukket seg og etterkommet de fleste av våre sptakulære ønsker.Vi føler at vii har hatt full tillit,og håper og tror vi har vist oss denne tilliten verdig.

Takk til alle for et hardt,men vellykket arbeid, gled dere med de forestillingene som skal komme, og god fornøyelse til publikum.

Jeg håper at teatrets nye sjef Inger Reppen ganske sikkert vil følge opp den musikkteatertradisjonen vi har lagt grunnlaget for, i videre arbeid, om ikke kanskje bare fra amerikansk musicaltradisjon, og også kanskje utvidet med lokale musikalske krefter.lykke til!

No comments: